Våra tjänster

Att skapa kundvärde är själva kärnan i varje konsultaffär. Productized hjälper er att fokusera på det som skapar värde för kunder samt att effektivisera och automatisera administration, uppföljning och mätning så att ni blir lönsammare och era kunder nöjdare.

Vi hjälper er att få bättre kontroll på kundprojekt vilket ger möjligheter att vara mer proaktiv och skapa bättre kundrelationer samt att skapa merförsäljning.


Digitalisering med fokus på kundvärdeSystematisering

Få hjälp att kartlägga, systematisera och digitalisera

Vi erbjuder rådgivning, metoder och verktyg som hjälper er att maximera era möjligheter att skapa kundvärden genom att systematisera, automatisera, paketera och digitalisera er kunskap och era processer.

Med digitaliseringens hjälp skapar vi tillsammans attraktiva paketeringar och produkter som såväl era kunder som era anställda kommer att älska.

Fokus

Inventera och identifiera affärsmöjligher och kundvärde med hjälp av digitalisering
Skapa och packa om erbjudanden för att maximera kundvärde
Etablera processer för mätning och uppföljning
Kontakta oss för att veta mer

Workshops & utbildningar

Få kunskap och vertyg för digital transformation

Fokus

Våra workshops och utbildningar fokuserar på att ge er kunskap och verktyg för att driva digital tranformation på egen hand med bästa möjliga förutsättningar.

Vi erbjuder dels en workshopserie (där första delen är gratis) och dels företagsanapassade utbildningar & workshops.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Förse deltagarna med kunskap & verktyg för att kunna driva digital transformation internt
Workshopserie: Digital omställning med kunden i fokus
Företagsanpassade workshops & utbildningar
Kontakta oss för att veta mer

FocusCanvas

molntjänst för att dokumentera, systematisera, leverera kunskap & erfarenhet

FocusCanvas är ett verktyg framtaget av Productized för att enkelt och intuitivt skapa system och processer utifrån den befintliga kunskapen och erfarenheten i organisationen.

När man har dokumenterat sina system i FocusCanvas är det enkelt att distribuera kunskapen till kollegor, men även att skapa kundspecifika produkter som lyfter leveransen till en ny nivå.

I systemet är det enkelt att följa olika kundprojekt och se så att de ligger i fas och vilka behov som upptäcks under vägen för att enkelt skapa nya offerter på upföljningsprojekt.

Fokus

Kraftfullt men enkelt verktyg
Att skapa värde såväl internt som för kunden
Hjälpa er kund att fokuserat arbeta i projekten
Läs mer på focuscanvas.com

Vem riktar vi oss till?

Vi riktar oss främst till kunskapsintensiva organisation där verksamheten bygger på en överföring av kunskap och erfarenhet till kunderna, ex. rådgivande konsulter och coacher som hjälper sina kunder att få insikt i hur de ska ta nästa steg.

Productized

Vi brinner för att hjälpa konsulter och coacher att utveckla och förbättra sina processer med syfte att öka värdet man levererar till kund, såväl före som under och efter själva kundprojektet.

Prouctized är främst en konsultbyrå, men tar även fram en plattform som ger konsulter stöd i sin process mot kund.